UWIS tekee sukeltamisesta elämyksellisempää

Jokaiselle jotain

 

UWIS tarjoaa jokaiselle jotain, olit sitten sukellusmatkanvetäjä, pelastusalan ammattilainen tai ensi kertaa pinnan alla.

 

Sukellusmatkat

Sukellusmatkat

UWIS mahdollistaa entistä suurempien ryhmien tehokkaan ja turvallisen valvonnan. Yksi poijusarja kattaa halkaisijaltaan 800 metrin alueen ja ohjelmisto pystyy seuraamaan yhtäaikaisesti jopa 100 sukeltajaa.

Pelastus- ja viranomaissukellus

Pelastus- ja viranomaissukellus

UWIS on ainutlaatuinen vedenalainen paikkatieto-, viestintä- ja tallennusjärjestelmä, joka mahdollistaa järjestelmällisen ja tehokkaan työskentelyn myös virtapaikoissa ja muissa haastavissa olosuhteissa.

Vaativa harrastesukellus

Vaativa harrastesukellus

UWIS tekee sukelluskokemuksesta elämyksellisemmän ja tarjoaa entistä enemmän jaettavaa. Sukelletun reitin voi tallentaa ja jakaa myöhemmin. Lisäksi sukellustietoa saa lisättyä esimerkiksi sukelluksen aikana kuvattavaan videoon.

Loma- ja harrastesukellus

Loma- ja harrastesukellus

UWIS auttaa aloittelevia sukeltajia toimimaan turvallisemmin ja löytämään kiinnostavat kohteet veden alla. Se auttaa välttämään eksymisen ja maksimoi sukelluselämyksen. Järjestelmä kommunikoi langattomasti sukellustietokoneiden ja muiden tuettujen näyttölaitteiden kanssa.