Pitkään odotettu järjestelmä laitesukeltajille

UWIS tarjoaa absoluuttisen ja suhteellisen 3D paikkatiedon veden alla joukolle sukeltajia, reaaliaikaisesti kaikille ja myös veden pinnan yläpuolelle tuotuna. Järjestelmä kasvattaa turvaa ja tehokkuutta mitä moninaisimmissa olosuhteissa ja vaativuustasoilla tapahtuvissa sukelluksissa. Järjestelmä on vaivaton asentaa ja helppo käyttää. Se tukee sekä automaattisia että manuaalisia viestejä kaikkien sukellustilanteessa olevien kesken.

Huolehdi asiakkaistasi

Sukellusjärjestäjänä voit huolehtia asiakkaistasi uudella tavalla ja tarjota vastavuoroisia elämyksiä. Voit tarjota sukelluskarttoja kohteesta sukelluksen suunnittelua varten, antaa veneeseen jääville seurantamahdollisuuden, seurata ja puuttua aktiivisesti sukelluksen kulkuun ja tarjota seurantatietoa sukelluksen kulusta jälkikäteen. Voit seurata juuri tapahtuvaa sukellusta internetin yli ja esitellä sitä uusille asiakkaillesi.

Tarjoa luotettava ja nautittava koulutuskokemus

Tarjoa koulutettavillesi turvattu vedenalainen koulutuskokemus ja tue heitä saavuttamaan tavoitteensa. Suunnittele sukellusreitti ja tehtävät, seuraa ja lähetä hälytyksiä sukelluksen aikana sekä tarjoa seurantatietoa jälkianalyysia varten. Työsi koulutusryhmien kanssa on nautittavaa ja voit ohjata tarvittaessa isompia ryhmiä.

Nauti sukeltamisesta lomallasi.

Miten usein olet hukannut parisi sukelluksen aikana? UWIS kehittämän järjestelmän avulla näet halutessasi kaikkien sukellusryhmän jäsenten sijainnit ja erityisesti parista huolehtiminen helpottuu. Sijaintitieto lisää turvallisuuden tunnetta ja vapauttaa nauttimaan itse sukelluksesta. Sukellusoperaattorisi ja kouluttajasi voi seurata sinua reaaliaikaisesti, voit lähettää ja vastaanottaa viestejä sukelluksen aikana ja ladata sukelluksen aikaista tietoa jälkiarviointia sekä jakamista varten. Kun näet jotain erityistä veden alla, voit lähettää siitä viestin koko ryhmälle ja kutsua heidät paikalle. Jatkossa kannattaa varmistaa, että sukelluksen tarjoajalla on UWIS järjestelmä käytettävissäsi.

Luo uutta sisältöä sukeltamiseen.

Kun tiedät tarkan sijaintisi veden alla, sukeltamisesta tulee entistäkin hauskempaa. Voit merkitä sukelluskohteesi, seurata suunniteltua reittiä tai navigoida suunnitelmasi mukaisesti. Haasta parisi sukellustaidoissa ja yhdessä laadituissa tehtävissä. Voit ladata sukelluksen aikaisen tallenteen, jossa mm. tarkka kellonaika ja sijaintitieto kaikelle tapahtuneelle.

Suunnittele tehokas ja vaikuttava sukellus.

Tarkka vedenalainen sijaintitieto kasvattaa turvallisuutta ja auttaa kouluttautumisessa erilaisiin sukellustehtäviin eri olosuhteissa. Työsukellustehtävissä sukelluksen tehokkuus kasvaa kun sukeltaja tietää koko ajan sijaintinsa ja tehtävänsä. Pintahenkilöstö ja sukeltaja voi viestittää keskenään sukelluksen aikana. Sukellusköyttä ei enää välttämättömästi tarvita esim. etsintä- ja pelastustehtävissä. Järjestelmä tallentaa automaattisesti sukellusreitin mahdollistaen systemaattisen seurannan ja todentamisen.

Sosiaalinen media