UWIS on uudenlainen vedenalaiseen paikannukseen ja viestintään tarkoitettu sukeltajan paikkatietojärjestelmä, joka mahdollistaa sukellusten tehokkaan suunnittelun ja reaaliaikaisen seurannan ja ohjauksen.

UWIS Järjestelmä sukeltajille ja ROV seurantaan.

Pelastus- ja viranomaissukellus

Pelastus- ja viranomaissukellus

UWIS on ainutlaatuinen vedenalainen paikkatieto-, viestintä- ja tallennusjärjestelmä, joka mahdollistaa järjestelmällisen etsinnän ja sukelletun reitin todentamisen.

Tiedesukellus

Tiedesukellus

UWIS:n tarjoamaa paikkatietoa voidaan hyödyntää vedenalaisten kohteiden löytämisessä ja dokumentoinnissa. Lisäksi sitä voidaan hyödyntää mm. fotogrammetriassa (3D mallit).

Virkistyssukellus

Virkistyssukellus

UWIS mahdollistaa entistä suurempien ryhmien tehokkaan ja turvallisen valvonnan. Yksi poijusarja kattaa halkaisijaltaan 1000 metrin alueen ja ohjelmisto pystyy seuraamaan yhtäaikaisesti jopa 100 sukeltajaa.

Vaativa harrastesukellus

Vaativa harrastesukellus

UWIS tekee sukelluskokemuksesta elämyksellisemmän ja tarjoaa entistä enemmän jaettavaa. Sukelletun reitin voi tallentaa ja jakaa myöhemmin. Lisäksi sukellustietoa saa lisättyä esimerkiksi sukelluksen aikana kuvattavaan videoon. (kuva: Dave Gration)

Työ- ja sotilassukellus

Työ- ja sotilassukellus

UWIS auttaa navigoimaan veden alla nopeasti ja tarkasti. Sillä voidaan merkitä havaitut kohteet ja palata samaan paikkaan vaivattomasti. UWIS soveltuu myös mm. vedenalaisten sukellusrobottien (ROV) ohjaukseen.

ROV Seuranta

ROV Seuranta

UWIS mahdollistaa tarkan ja luotettavan seurannan kaikille vedenalaisille laitteille, kuten ROV:lle (remotely operated vehicle)

Sosiaalinen media