UWIS on uudenlainen vedenalaiseen paikannukseen ja viestintään tarkoitettu sukeltajan paikkatietojärjestelmä, joka mahdollistaa sukellusten tehokkaan suunnittelun ja reaaliaikaisen seurannan ja ohjauksen.

Sukellusmatkat

Sukellusmatkat

UWIS mahdollistaa entistä suurempien ryhmien tehokkaan ja turvallisen valvonnan. Yksi poijusarja kattaa halkaisijaltaan 1000 metrin alueen ja ohjelmisto pystyy seuraamaan yhtäaikaisesti jopa 100 sukeltajaa.

Pelastus- ja viranomaissukellus

Pelastus- ja viranomaissukellus

UWIS on ainutlaatuinen vedenalainen paikkatieto-, viestintä- ja tallennusjärjestelmä, joka mahdollistaa järjestelmällisen ja tehokkaan työskentelyn myös virtapaikoissa ja muissa haastavissa olosuhteissa.

Vaativa harrastesukellus

Vaativa harrastesukellus

UWIS tekee sukelluskokemuksesta elämyksellisemmän ja tarjoaa entistä enemmän jaettavaa. Sukelletun reitin reittipisteineen voi tallentaa ja jakaa sukelluksen jälkeen. Lisäksi sukellustietoa saa lisättyä esimerkiksi sukelluksen aikana kuvattavaan videoon.

Loma- ja harrastesukellus

Loma- ja harrastesukellus

UWIS auttaa aloittelevia sukeltajia toimimaan turvallisesti ja löytämään kiinnostavat kohteet veden alla. Se auttaa välttämään eksymistä ja maksimoi sukelluselämyksen. UWIS kommunikoi langattomasti tuettujen sukellustietokoneiden ja muiden näyttölaitteiden kanssa.

Sosiaalinen media